Yoga med Rolf – ;Meny Startsidan


Gilla yogamedrolf.se på Facebook!

Om intresse finns, kontakta Rolf Hagberg, 0278–202 28 eller 072–243 28 19. E-post: rolf.hagberg@yogamedrolf.se

Yogavänner!

Efter en lång tid i karantän och med en, just nu, nästan obefintlig spridning av corona, finns möjlighet att starta upp yogakurserna igen. Men vi får även framöver vara försiktiga och inte vara för nära varandra. I händelse av förvärrad pandemi, om deltavarianten kommer på bred front, får vi anpassa oss efter eventuella restriktioner. Det är därför vi gör en mjukstart med 4-veckorskurser i stället för 8-veckors. Vi siktar på att komma igång i början av september. Välkomna tillbaka till yogan! Här är höstens planerade kurser:

Bollnäsyoga 2021

Ny kurs startar: Onsdag 8 september kl 18.30 i Dramasalen i Torsbergs-gymnasiet. Kurstid: 4 veckor. Inga förkunskaper behövs, alla är välkomna att prova på.

Se bilder från Bollnäsyogan!

Kilaforsyoga 2021
Ny kurs startar: Måndag 6 september kl 19.00 i Biografteatern i Kilafors. Kurstid: 4 veckor. Inga förkunskaper behövs, alla är välkomna att prova på.

Se bilder från Kilaforsyogan!

Pensionärsyoga 2021

Ny kurs startar: Onsdag 8 september kl 10.30 i Scoutgården på Gärdet i Bollnäs. Kursen har fokus på andning, avslappning, rygg och meditation. Kurstid: 4 veckor. Inga förkunskaper behövs, alla är välkomna att prova på.

Läs mer och se bilder!

Medicinsk yoga
med övningar på golv och stol

Eldandning – så gör du

”Eldandningen ser ut som många små andetag, men det betraktas i själva verket som ett enda andetag – från det man börjar till det man slutar.”

Läs mer!